z dnia 2024-04-24
1 NOK = 0.3694 PLN421 Ub ża92 y52 t k6 o w n i983 k ó46 wf 2ab zf aed r6 ead1 j0 e s t45b r9 o wb0 ac n y4 c656 h: 732
20 w i2 e2c dc9 z2a ic7f n: 484819
f75 We9 id9b t8e0 ó5f5 w3f5 e99 k: 1131
c37 W792 p i97 sa0 ó48f we5a f6 n2b ac abd b l of g49e u: 92
5.6/10 (177 głosów)
Mnóstwo przedsiÄbiorstw oferujehandel urzÄ dzeniami, takimi jak maszyny do lodów orazautomaty do shakeâów. PrzedsiÄbiorstwa te wspóÅpracujÄ z wieloma punktami hotelarskimi w kraju.JeÅli TwojÄ profesjÄ , jest również sprzedażlodów to polecamy zobaczyÄ jakajest propozycja sprzedażowa na najnowszemaszyny do lodów. Dobre firmy majÄ doÅwiadczony personel,który z chÄciÄ udzieli rad przy zakupie odpowiedniej maszyny do lodów. W dobrze zaopatrzonym sklepie spoÅródogromnego asortymentu, każdy przedsiÄbiorca wyszukanajlepszy dla siebie automat do lodów. Te maszynysÄ użytkowane w:
W każdym obiekciesprawdzajÄ siÄ bardzo dobrze!
W ofercie przedsiÄbiorstw sÄ
profesjonalne maszyny do lodów krÄconycho doskonaÅej produkcyjnoÅci. UrzÄ
dzeniate umożliwiajÄ
chÅodzenie od 25 do 55litrów substancji lodowej na godzinÄ. Model maszynyzaleca siÄ wybraÄ do swoich wymagaÅ, posiadanejprzestrzeni w miejscupracy i sytuacji finansowej, tak aby uwzglÄdniÄ swoje oczekiwaniaw 100%.
Oferowane automaty dolodów majÄ możliwoÅÄ przygotowania dwóch smakóworaz miksu lodów. Automaty ochÅadzajÄ nadzieniepowietrzem, lecz mamy równieżmaszyny, które chÅodzÄ naprzemiennie wodÄ .
W ofercie posiadamy automaty do lodów wÅoskich â sÄ
to bardzo popularne desery, szczególnie podczas gorÄ
cego lata. Sprzedawane automaty dajÄ
możliwoÅÄ przygotowania delikatnej masy lodowej. Sama konsystencja lodów jest aksamitna i lekka poprzez zastosowaniu napowietrzania masy.
Jaki sposób podania lodów jest najlepszy?
Sposobów podania lodów jest wiele i zależy od wizji gastronoma.
Lody amerykaÅskie charakteryzujÄ
siÄ twardszÄ
konsystencjÄ
i znacznie bardziej zakrÄconÄ
formÄ
niż lody wÅoskie. NajczÄÅciej lody amerykaÅskie nazywane sÄ
przez dzieci âÅwiderkamiâ.
Lody wÅoskie sÄ
delikatniejsze i mniej ciÄższe w konsystencji niż amerykaÅskie. Znacznie szybciej siÄ też topiÄ
. Zarazem lody wÅoskie, jak i lody amerykaÅskie wytwarzane sÄ
za pomocÄ
automatów do lodów, oferowanych przez naszÄ
firmÄ.
Zostaw komentarz